donderdag 15 oktober 2020

11.11.11. CAMPAGNE/ zorg mee voor verandering

Ook in 2020 zet 11.11.11 changemakers op een voetstuk.
Changemakers zijn sterke mensen en straffe organisaties die actie ondernemen. In alle uithoeken van de wereld strijden ze voor beter. Voor mensenrechten, voor democratie, voor een planeet die blijft draaien. Broodnodig werk, dus. Daarom versterken wij hun inzet.
Changemakers: meer dan ooit nodig
Judith ijvert met haar burgerplatform voor vrouwenrechten in DR Congo. Kong komt op voor veilige arbeidsomstandigheden in Cambodja. Maman Migrant strijdt voor de medische hulp voor vluchtelingen in Agadez. Martin versterkt klimaatactie in Bolivia. Jorge komt op voor seksuele rechten in Peru. Rouba geeft Syrische vluchtelingen in Libanon hoop. Ook BURKINA FASO kent zo een sterke mensen die ijveren tegen vrouwenbesnijdenis en kind huwelijken.
Zij en vele anderen werken aan een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. De vrijheid van meningsuiting staat op veel plaatsen onder druk en de coronacrisis legt de ongelijkheid in de wereld pijnlijk bloot. Onvoldoende of ontoegankelijke medische zorg, ontbrekende sociale bescherming en gemeenschappen verscheurd door conflict.
Daar doen deze changemakers wat aan. Daarom verdienen ze onze steun. Zij kunnen dit niet alleen. Jij geeft hen de kracht om door te gaan. Steun daarom onze changemakers. Steun 11.11.11..

Geen opmerkingen: